14:00

WT 2010

Referat: UNIK utveckling - WT 2010

Proppen ur .....

Vi har tidigare haft svår att göra mål och förlorat många matcher. Idag blev det vinst och det rejält, nån drog ur proppen och vi öste in mål. Till motståndarnas försvar kan sägas att dom kom till start utan avbytare pga lååång skadelista. Därför blev dom snabbt trötta och vi kunde dra ifrån, till andra halvlek fick dom i alla fall en avbytare.
Matchen då?!
I perfekta förhållanden, runt nollstrecket, klart väder och svag vind drog matchen igång på bana II. Efter en dryg minut fick vi en vänsterhörna som Jocke dunkade in. Härligt med en tidig ledning, det brukar varit tvärtom ....
I 8e minuten sköt Jonas 2-0 på pass från Christian och minuten efter satte Danel 3-0. Sedan slappnade laget av och slutade åka skridskor. W/T fick göra både 3-1 i 13e och 3-2 i 28e och det såg inte bra ut på planen. Men en snabb replik från Gustav tlll 4-2 gav ett visst lugn i laget. Sedan följde en bra period där vi ökade skridskotempot, samtidigt som W/T tröttnade. Björn satte 5-2 i 34e, Christian 6-2 på pass från Jocke, Jocke gjorde 7-2 på frislag i 41a och sedan 8-2 via Markus på skott från "fel" håll. Detta var även halvtidsresultatet.
I andra fortsatte UNIK med fin skridskoåkning och snabba bollsläpp som gjorde det svårt för W/T att hänga med i svängarna.
I 7e kostade vi på oss att missa en straff, men målen ramlade in ändå........
41a gjorde Markus 17-3
43e gjorde Daniel 18-3 på pass från Markus och detta blev slutresultatet!

Detta var en mycket snäll match utan utvisningar. En eloge till motståndarna som inte tappade humöret trots alla baklängesmål!